"""In het pakket hebben we twee originele kleurstellingen van de puma fast rider sale die oorspronkelijk uitkwam in 1981. De twee releases zijn gemarkeerd met een sučde, leer en nylon constructie. Volgend hebben we je traditionele rubberen tractie buitenzool die de look compleet maakt. Een is uitgevoerd in een lichtblauw, donkerblauw en geel samen met een rubberen zool. De tweede is voorzien van donkerblauw, licht Grijs op de streep, geel op de tussenzool en een zwarte buitenzool.

Deze puma suede mayu dames heeft de Screaming Hand, het belangrijkste logo van Santa Cruz geborduurd op de zijkant van elke hiel, de blauwe hand tegen de Bovenwerk van zwart sučde. De Formstrip wordt de schreeuw, een golf van rood geluid en adrenaline. Het artwork is gehuld in een weelderig bovenwerk van zwart sučde bovenop een rubberen zool. Op de tong van de sneaker staat het PUMA- en Santa Cruz-logo. Als aanvulling op de sneaker is het PUMA x Santa Cruz T-shirt, waardoor het een zeer verzamelbaar pakket is.

Meerdere kleuropties van de reebok pump omni zone 2 nerf wordt in 2022 gelanceerd. Een van de schonere kleurenschema's die beschikbaar zullen zijn, zijn wit en rood. Deze Reebok Pump Omni Zone II wordt gemarkeerd met wit leer op de basis, terwijl rood gaas de tong, panelen en kraag raakt. Meer rood is gebruikt aan de binnenkant van de tong, voering, delen van de tussenzool en pomp op de tong. Ten slotte bedekt wit het grootste deel van de tussenzool en rubberen buitenzool.

Het reebok nano x1 adventure heren gaat dit voorjaar het open water in voor deze 'Seaside'-vertolking in een uniek driekleurenblok. Geļnspireerd door de kust- en zeilscene in New England, heeft de schoen driekleurige sučde tinten in rood, grijs en marineblauw - de laatste die zelfs doorloopt tot op de tussenzool - terwijl touwveters en en nautische vlagdetails aan de binnenkant van de tong maakt het thema compleet.

"""