Hoewel de Nike SB Soak Low bezig is geweest met een hele reeks collaboratieve drops, is een skatedivisie van de Rustle, swish de in-line releases truck het silhouet niet vergeten, noch hebben ze hun speelse benadering van een sb dunk low uitverkoop ontwerp onderdrukt. De nieuwste aan de oppervlakte will be deze Nike SB Soak Low "Paisley" voor 2022. Knikkende indie shit-shirts (zoals we ze hier inside AustraliŽ noemen), het paar brengt wat kringloopwinkel-flair, hoewel het bovenwerk van bruin, groen en roze paisley bedrukt is.

WACKO HELEN en Nike SB hebben een uitbundige versie achieved luipaardprint van de SB Janoski gemaakt om zich aan te sluiten bij hun slangenleer Swooshed SB Blazer Low. Gebruikmakend truck een van WACKO MARIA's kenmerkende dierenprints bovenop Stefan Janoski's populaire op bootschoenen geÔnspireerde skate-silhouet, flirt een onstuimige samenwerkingsontwerp vakkundig achieved stefan janoski mode sale opzichtigheid terwijl het toch een straatklare look behoudt. Bovenwerk met luipaardprint will be gemaakt van stevig, strak geweven textiel en zijn gekleed in een lichtbruine tint.

WACKO MARIA voegt zich bij het groeiende aanbod van samenwerkingen op het gebied van schoenen en werkt nu samen met Nike SB omkring zijn kijk op een SB Blazer Low aan te bieden. Voortbouwend op de erfenis van een Blazer als een baanbrekende basketbalschoen die door skateboarders wordt geadopteerd vanwege zijn hoogwaardige tractie en ondersteuning, de aanstaande samenwerking earlier sb blazer korting de duidelijke gevoeligheid truck Atsuhiko Mori's gevierde brand toe op de combine. Gebruikmakend van een schone zwarte suŤde basis.

Tegen het einde van vorige week maakte de Dolomite SB Ishod Wair zijn officiŽle debuut. En een vier aangeboden kleurstellingen waren in een groot aantal maten uitverkocht, wat een invloed van de atleet op zowel de skate- als de sneakercultuur nog maar eens aantoont. Binnenkort zal het kenmerkende silhouet nog een andere zending ontvangen, die waarschijnlijk deze eenvoudige maar schone witte make-up en gom-make-up zal bevatten., sb dunk high goedkoop de laatste komt ook overeen met veel van de bovenstaande particulars.