Adidas EQT Goedkoop


Iconische adidas Running-componenten, nieuw en oud, worden gecombineerd om een ​​uitstekende nieuwe sneaker te vormen: het vintage Adidas EQT Heren, geüpgraded met een Boost-schuimzool over de volledige lengte. De Adidas EQT Verkoop heeft de originele constructie en kleurstellingen van de klassieke hardloopschoen uit 1993, maar past het silhouet aan voor de moderne tijd met een naadloze integratie van de tooling van de Ultra Boost.

Loyalisten van de Trefoil Adidas EQT Dames (Equipment)-lijn kunnen dit nog een keer vieren als schoon en eenvoudig sučde hun weg vinden op een ander adidas EQT Running Support-model. Na het succes van 2015 met releases zoals Pusha T's en de #3F15's, naast de aanstaande release op 16 januari, zijn de Three Stripes nu relevanter dan ooit. Wat heeft het merk van Adi Dassler nog meer in petto voor deze hardlopers? Hoe het ook zij, het is moeilijk voor de sneakerwereld om te beweren dat de toekomst er rooskleurig uitziet.

Adidas Originals combineert het beste van twee werelden en heeft zojuist enkele van hun beste vintage hardlopers geüpgraded met het moderne voordeel van Boost-schuim. Introductie van
de Adidas EQT Goedkoop, elk met hun OG-constructie bovenaan, maar aangepast met Boost-zolen voor een perfecte samensmelting van oude en nieuwe adidas-technologie. Vandaag krijgen we een blik op twee kleurstellingen van de EQT Support en één versie van de EQT Racing die beide gepland staan ​​voor een release eind januari.